COMPTABLE Amb coneixements fiscals

GRATACOS I CARRERAS, Assessoria de Figueres, en el seu procés de creixement, necessita incorporar, a un/a:

 COMPTABLE – Amb coneixements fiscals

La persona seleccionada, amb el suport i sota la supervisió de la societat, s’encarregarà de:

 • Comptabilitzar la documentació de les empreses.
 • Confeccionar els impostos trimestrals i anuals, tant de persones físiques com de societats (IVA, IRPF pagaments trimestrals i declaració anual, impost de societats, comptes anuals, pagaments a compte,…)
 • Analitzar balanços
 • Fer tancaments, comptabilització i càlculs de les amortitzacions dels elements d’inversió; càlcul i comptabilització dels ajustaments i de l’impost de societats.
 • Resolució de requeriments i confecció d’al·legacions i recursos a l’administració tributària.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona:

Formada en empresarials, economia, ADE o similari/o un mínim de 3 anys d’experiència en assessoria d’empreses i amb bons coneixements fiscals i tributaris. Informàtica: paquet office, amb nivell d’Excel avançat, programes de gestió tipus A3 societats i conta 3 o similars. Català i castellà parlats i escrits correctament i amb bona redacció.

Ha de ser una persona responsable, organitzada i metòdica, amb facilitat per a treballar en equip i inquietuds per anar-se formant i estar al dia. Amb residència a Figueres o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització. Contracte indefinit. Horari de treball: de dilluns a dijous de 9 a 18 hores (amb 1 hora per dinar) divendres, i de dia 1 d’agost al 15 de setembre de 9 a 14 hores. Retribució econòmica entre 24 i 30.000€ (brut anual) en funció dels coneixents i experiència aportades. Bon ambient de treball.

Envíanos tu currículum
  Adjunta tu CV (formatos de archivo posibles .pdf, .doc y docx hasta 3Mb)  Acepto las condiciones y la política de privacidad.
  captcha