Empresa de Barcelona capital, especialitzada en adequar, equipar i mantenir els espais professionals  per convertir-los en llocs saludables, ergonòmics i eficients per tal d’augmentar el benestar de les persones, necessita incorporar, per ampliació de plantilla, a una:

PERSONA PER DONAR SUPORT ALS PROJECTES (imprescindible nivell alt de català)

La persona seleccionada, en dependència dels Project Manager, inicialment donarà suport en el desenvolupament de projectes,  plànols executius, memòries i amidaments.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en el grau en    arquitectura o arquitectura tècnica i amb un postgrau relacionat amb disseny d’interiors. Ha de tenir bons coneixements del paquet office, Autocad, programes de 3D específicament scketchup y vRey i Photoshop. Idiomes: català, castellà i anglès (nivell avançat). Ha de ser una persona orientada a resultats i a la feina ben feta. Inquieta, creativa, dinàmica, responsable, organitzada, amb sensibilitat per la cultura de la sostenibilitat i el medi ambient, i capacitat per  a treballar en equip.  Es valorarà experiència. Residència a Barcelona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en equip de treball jove i dinàmic. Contracte indefinit. Formació específica dels processos de treball a càrrec de l’empresa. Jornada flexible adaptada a les necessitats de l’empresa. Retribució econòmica inicial 22.000 (brut/ anual). Bon ambient de treball i àmplies possibilitats de creixement amb pla de carrera i objectius.

 

 

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha