Holding d’empreses de Girona capital, necessita per a les seves divisions financera (solucions de financiació amb capital privat i regulades pel banc d’Espanya) i de promoció immobiliària a un/a:

DIRECTOR/A DE MÀRQUETING

Es tracta d’un lloc de treball de nova creació que ofereix moltes possibilitats. Les responsabilitats de la persona seleccionada, en dependència del CEO i en constant interacció amb la direcció comercial, aniran des de l’anàlisi dels diferents mercats, fins a la implementació de les estratègies de venda.

Seran les seves funcions:

 • Definir l’estratègia de Màrqueting de les divisions (online i offline).
 • Fer estudis de mercat per poder-se avançar a les possibles necessitats.
 • Investigar la demanda, el públic objectiu i els clients potencials dels serveis de l’empresa.
 • Investigar la competència per tal de poder oferir aspectes diferencials.
 • Dissenyar i implementar campanyes de màrqueting per a cada servei específic.
 • Dirigir les campanyes publicitàries, comercials i la comunicació amb la premsa.
 • Contactar amb els proveïdors externs.
 • Planificar, elaborar i gestionar el pressupost del departament tot optimitzant els recursos.
 • Liderar a un equip de dues persones.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada preferentment en empresarials, econòmiques i/o amb una intensificació en màrqueting. Amb un mínim de 5 anys d’experiència en una direcció de màrqueting preferentment en una empresa de serveis, on hagi tingut persones al seu càrrec. Important que tingui experiència en la definició i llançament de campanyes de manera continuada. Es valoraran coneixements del sector financer. Ha de ser una persona inquieta, flexible, resolutiva, orientada a objectius, amb un bon raonament estratègic, capacitat de treball i d’organització, atenció als detalls i bona gestió del temps. Amb habilitats interpersonals, facilitat per a treballar en equip i liderar persones. Residència a Girona capital o rodalia i disponibilitat per a viatjar de manera puntual.

S’ofereix: Incorporació immediata en equip ràpid, dinàmic i resolutiu on hi ha molt bon ambient de treball. Contracte indefinit després de període de prova. Horari de treball de 9 a 14 i de 15 a 18, o de 16 a 19 hores.   Divendres alterns de 9 a 15 hores. Retribució econòmica entre 40 i 55.000 € entre fix i variable, negociables en funció de l’experiència i aptituds aportades.  

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha