SOSTRE CÍVIC, organització que promou projectes d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, amb 10 anys de presència en el mercat, necessita incorporar al seu equip tècnic, per ampliació de plantilla, a un/a:

TÈCNIC/A RESPONSABLE D’INSTAL·LACIONS

 La persona seleccionada, en dependència de la direcció tècnica de l’entitat s’encarregarà de l’anàlisi de les instal·lacions (principalment instal·lacions de clima, generació fotovoltaica i aigua) de la contractació i de la coordinació de les empreses externes responsables d’executar els projectes, tant sigui en fase de promoció, com en la gestió d’incidències un cop les obres estiguin acabades i en ús. La feina principalment serà a Barcelona, tot i que, puntualment, s’haurà de desplaçar a altres poblacions de Catalunya.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona:

 • Formada en enginyeria: industrial, en energies renovables, electromecànica… i amb bon nivell de redacció en català.
 • Amb experiència en edificació residencial, principalment en instal·lacions de clima solar, fotovoltaica, de tractament d’aigües i de telecomunicacions. També es valoraran coneixements i experiència en instal·lacions centralitzades, en manteniment d’instal·lacions, en promoció de l’habitatge plurifamiliar, en energies renovables, automatització…
 • Sociable, responsable, organitzada, autònoma, polivalent i resolutiva, que tingui facilitat per al treball en equip i per gestionar-los.
 • Que tingui carnet de conduir.

S’ofereix:

 • Incorporació immediata en organització en creixement.
 • Contracte indefinit, després de període de prova.
 • Horari flexible, amb possibilitat de fer 2/3 dies setmanals de teletreball.
 • Retribució negociable en funció de l’experiència i actituds.
 • Bon ambient de treball

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha