Gabinet d’Enginyeria amb seu a Cornellà de Llobregat i Badalona, especialitzat a oferir serveis integrals d’enginyeria necessita incorporar, per ampliació de l’equip, a un/a:

ENGINYER/A INDUSTRIAL, ARQUITECTE TÈCNIC,  DELINEANT PROJECTISTA…

La persona seleccionada, en dependència de gerència, portarà a terme les següents tasques:

 • Elaborar i redactar projectes tècnics
 • Llicències d’activitats
 • Legalitzacions i projectes executius d’instal·lacions (gas, climatització, aigua, baixa tensió…)
 • Donar suport a la direcció i control d’obres
 • Tramitacions i gestions en organismes oficials
 • Assessorar empreses instal·ladores

Si bé el lloc de treball és a Cornellà, és probable que, algun matí, hagi d’anar a  l’oficina de Badalona.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada, en enginyeria industrial (tècnica o superior), en arquitectura tècnica, delineació… valorable amb coneixements de la normativa vigent pel que fa a tramitacions administratives de l’oficina de gestió empresarial del departament d’Indústria de la Generalitat, dels Ajuntaments i entitats d’inspecció i control, així com coneixements dels reglaments de baixa tensió, climatització, gas i contra incendis. Ha de tenir un mínim d’un any d’experiència en lloc de treball similar i bon nivell de Word, Excel i AutoCAD, es valoraran coneixements de BIM. Català i castellà parlats i escrits correctament, es valorarà l’anglès.

Ha de ser una persona sociable i amb facilitat per a les relacions interpersonals per atendre als clients i potencials clients que vinguin a fer alguna consulta, activa, dinàmica, responsable, implicada i amb capacitat per a treballar en equip. Amb residència per la zona, i carnet de conduir i cotxe propi per alguna sortida puntual.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en equip de treball jove i dinàmic. Contracte indefinit després de període de prova. Horari flexible, amb possibilitat de fer jornada intensiva algun dia entre setmana, a part dels divendres que l’horari ja és de 9 a 14 hores. Retribució fixa: 25.000 € (brut/anual) + incentius. Quilometratge en els possibles desplaçaments. Formació i possibilitats de creixement.

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha