Empresa d’inversions i promocions de Girona capital i amb una sòlida trajectòria, necessita incorporar a un/a:

RESPONSABLE DE COMPTABILITAT

La persona seleccionada, en dependència de la direcció financera, s’encarregarà de:

 • Elaborar i registrar les operacions comptables, fiscals, legals i tributaries.
 • Elaborar els estats comptables individuals i consolidats, així com les liquidacions tributaries.
 • Establir i gestionar els criteris i procediments per al registre comptable i fiscal.
 • Col·laborar en el disseny i implementació d’un sistema d’informació per a la presa de decisions.
 • Gestionar i controlar l’estat dels comptes bancaris.
 • Preparar les projeccions dels estats financers.
 • Assegurar el compliment dels processos interns en matèria comptable, fiscal, administrativa, comercial, etc.
 • Verificar que els estats financers garanteixen la imatge fidel i la seva correcta definició i registre
 • Garantir el correcte arxivament dels documents de suport (comptable, fiscal, legal…) d’acord a la normativa legal vigent i als estàndards establers pel grup.
 • Contactar amb assessories, consultors i auditors externs, així com amb els organismes públics que requereixin informació de la seva àrea.
 • …..

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en economia, ADE o similar, es valorarà postgrau o màster en comptabilitat, auditoria, fiscalitat…. Ha de tenir amplis coneixements comptables, financers, fiscals, legals i tributaris, i estar permanentment actualitzada. Mínim 5 anys d’experiència en lloc de treball similar portant a terme les mateixes funcions i responsabilitats. Nivell avançat d’Excel i molt valorable el coneixement i ús de l’ERP PRINEX. També es valorarà experiència i/o coneixements en el sector de bens immobles, patrimonials i/o construcció. Català i castellà parlats i escrits correctament, anglès valorable.

Ha de ser una persona responsable, proactiva, amb iniciativa i orientada a resultats. Amb capacitat de planificació, organització, així com d’anàlisi i síntesis. Ordenada, disciplinada, metòdica, amb atenció al detall, facilitat per a treballar en equip i capacitat per a la negociació. Amb inquietuds i ganes de prosperar. Residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització. Contracte indefinit després de període de prova. Horari de treball de 9 a 18 hores, divendres alterns i dels mesos d’estiu de 9 a 15 hores. Retribució econòmica entre 30 i 40.000 € (brut/anual) + variable, negociables en funció de l’experiència i aptituds aportades. Molt bon ambient de treball.

 

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha