Empresa dedicada a la venda de fusta per a l’obra pública i privada mediambiental i serveis relacionats, amb més de 20 anys de presència en el mercat, amb continu aprenentatge i amb la voluntat d’oferir sempre les millors solucions tecnològiques als seus clients, necessita incorporar al seu centre de Palafrugell, a un/a:

ADMINISTRATIU_IVA /SUPORT VENDES

La persona seleccionada, en dependència de gerència donarà suport a l’equip de vendes en les següents tasques:

  • Atendre consultes per Mail, per telèfon i presencials.
  • Assessorar als clients i recomanar la solució tècnica més adient.
  • Elaboració de pressupostos.
  • Tasques administratives vàries

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 20 i 30 anys, formada en un cicle formatiu de caire tècnic, fusteria, edificació.. o administratiu i amb un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar. Informàtica: Excel (nivell mig), Word, outlok i amb facilitat per aprendre altres programes de gestió (el lloc de treball requereix agilitat en l’ús dels recursos informàtics). Cal que tingui un mínim d’interès per la construcció, medi natural, fusta i capacitat per interpretar plànols, calcular proporcions, volums, superfícies… ha de tenir també certa idea de dibuix per fer un esquema a mà o amb ordinador. Idiomes: bon nivell de català i castellà, és valorarà l’anglès.

Ha de ser una persona sociable, amb ganes i facilitat d’aprenentatge, dinàmica, responsable, organitzada i amb capacitat de treballar sota pressió. Amb residència per la zona.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització i en constant expansió. Contracte inicial de 6 mesos per cobrir la temporada, amb possibilitat de passar a indefinit. horari: de 8 a 14 i de 15 a 18 amb flexibilitat entre 8 i 9 pels matins i 13 i 14 al migdia. Divendres tarda festa. Hi ha possibilitat de fer algun altra dia intensiu. Formació específica a càrrec de l’empresa. Retribució 17.876 € brut anual  amb possibilitat d’incentius. Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha