Grup empresarial dinàmic, amb 17 anys de presència en el mercat i en constant creixement necessita incorporar a les seves oficines de Girona capital i dins el departament financer, a dos:  

 AUXILIARS ADMINISTRATIUS /IVES

Les persones seleccionades, en dependència del director financer corporatiu, inicialment, reforçaran el departament donant suport en tasques d’anàlisi de dades, així com introducció de les mateixes en ERP.  

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona entre 22 i 30 anys formada, com a mínim, amb el mòdul de grau superior en Administració i finances o, preferentment, en el grau en ADE i amb molts bons coneixements d’Excel. Idiomes: català, castellà i anglès. Es valorarà experiència.

Han de ser persones organitzades, responsables, implicades, precises, amb capacitat de concentració, ganes de fer les coses correctament i amb facilitat per a treballar en equip. Residència a Girona capital o rodalia.  

S’ofereix: Incorporació mes de gener en sòlida organització i en un bon ambient de treball. Contracte indefinit després de període de prova. Horari: de 9 a 18 hores. Divendres alterns i estius de 9 a 15 hores. Retribució econòmica negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Formació específica a càrrec de l’empresa i àmplies possibilitats de promoció.  

 

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha