TÈCNIC ELECTROMECÀNIC                                                        

Per empresa de fabricació de maquinària de Girona. La persona seleccionada, treballarà tant a taller, fent muntatges i reparacions, com anant a les instal·lacions dels clients

Seran les seves responsabilitats:

  • Instal·lar components elèctrics a les màquines noves.
  • Fer instal·lacions de maquinaria nova.
  • Realitzar reparacions a les instal·lacions de clients.

Per a ocupar aquest lloc de treball pensem en una persona d’uns 30 anys amb estudis de Formació Professional de grau mig o superior en  electromecànica i un mínim de dos anys d’experiència en lloc de treball similar.  Ha de ser una persona responsable, organitzada, flexible, amb iniciativa, ganes de treballar, capacitat d’anàlisi i resolutiva. Amb carnet de conduir i disponibilitat per a desplaçar-se de manera puntual amb els vehicles de l’empresa.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització. Contracte: 1 any + indefinit. Jornada laboral de dilluns a divendres. Horari: de dilluns a dijous 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 17:30, divendres de 7:00 a 14:30. Condicions econòmiques negociables en funció de les aptituds aportades. Bon ambient de treball.

       

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha