Societat Patrimonial del centre de Girona necessita incorporar:

SECRETÀRIA DIRECCIÓ

Funcions:

 • Gestió i organització d’agenda
 • Atenció clients, proveïdors i col·laboradors
 • Recepció i realització de trucades telefòniques
 • Atenció de la correspondència (postal i/o digital)
 • Gestió i suport documental – Recepció /control/ arxivament (factures, contractes, escriptures, sol·licitud de tràmits en administracions públiques, companyies de subministrament…)
 • Organització de viatges i desplaçaments.
 • Preparació d’informes, presentacions i dossiers.
 • Comunicacions internes, externes i inter departamentals.
 • Donar suport en tasques administratives, comptables…
 • ……

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’uns 35 / 40 anys formada amb el cicle formatiu de grau mig en Gestió administrativa, secretariat.. i /o un mínim de 5 anys d’experiència en lloc de treball similar. Idiomes: català i castellà, valorable l’anglès. Ha de dominar el paquet Office (Word, Excel i PowerPoint) i, preferentment, que tingui coneixements de software d’aplicacions gràfiques i d’autoedició per a preparar dossiers i presentacions. També es valorarà  experiència en l’ús d’ERP i coneixements comptables. Ha de ser una persona flexible i polivalent, amb habilitats comunicatives i de tracte personal. Responsable, discreta, pro activa i resolutiva. Ordenada i organitzada, metòdica, amb capacitat de planificació  i gust per la feina ben feta. Residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació mes de gener en sòlida organització i en equip dinàmic on hi ha molt bon ambient de treball. Contracte indefinit amb  període de prova (6 mesos). Horari de treball: de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15.30 a 18.30 hores. Divendres d’estiu i alterns la resta de l’any de 9 a 15 hores. Retribució econòmica negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades.

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha