Grup empresarial dinàmic i en constant creixement necessita incorporar a les seves oficines de Girona capital, a un/a:  

RECEPCIONISTA

La persona seleccionada portarà a terme les següents tasques:  

 • Atenció telefònica
 • Coordinar sales de reunions i visites
 • Missatgeria
 • Fotocopies, enquadernacions i maquetacions
 • Preparar dossiers
 • Donar suport a la resta de departaments.
 • …….

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en temes administratius i d’atenció al públic i amb un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball similar.

Ha de ser una persona agradable i cordial en el tracte, responsable organitzada, amb ganes de fer les coses correctament i que valori el treball en equip. Idiomes: Català i castellà parlats i escrits correctament; es valorarà l’anglès. Informàtica a nivell usuari, preferiblement que hagi treballat amb ERP´s i residència a Girona capital o rodalia.  

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització i en un bon ambient laboral. Contracte indefinit després de període de prova. Horari de treball de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Divendres alterns i estius de 9 a 15 hores. Retribució econòmica negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Formació específica a càrrec de l’empresa i possibilitats d’anar adquirint noves responsabilitats.  

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha