Consultoria amb una dilatada experiència acompanyant les organitzacions en el seu procés d’internacionalització en el mercat Africà necessita incorporar, a la seva delegació de Girona capital, per ampliació de plantilla i en el seu procés d’expansió, a un/a:

 PROJECT MANAGER

La persona seleccionada, en dependència de la direcció general i a càrrec d’un equip de, mínim, 5 persones s’encarregarà de fer el seguiment  de l’execució dels projectes. Per això haurà de contactar amb els clients per a demanar-los informació, preparar les fitxes dels projectes, revisar els llistats i els informes que arribin des d’Àfrica, corregir-los, passar-los al client, fer seguiment de les reunions, preparar viatges, planificar, coordinar i supervisar la feina dels equips locals des d’aquí. Fer el seguiment de les accions…

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona de més de 30 anys, graduada en International business o ADE…. Es valorarà formació addicional en exportació. Ha de tenir un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar, en contacte amb l’exterior, coordinant persones i gestionant equips. Inquieta, ràpida, flexible, metòdica, implicada, molt ordenada i amb capacitat de treball, d’organització i lideratge. Entusiasta, amb empenta i facilitat per a les relacions interpersonals. Ha de tenir bon nivell de castellà, francès i anglès. Informàtica bon nivell de Word i Excel i residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació mes de gener en sòlida organització i en creixement.  Contracte indefinit després de període de prova. Horari: de 8 a 13 i de 15 a 18 hores. Retribució econòmica pel voltant dels 30.000€ (brut/anual) + variable en funció de la facturació (d’entre 2.000 a 20.000€ brut/anual addicional). Bon ambient de treball.

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha