Empresa familiar dedicada a la fabricació, venda i distribució de cel·lulosa, epis, material de neteja, desinfecció i higiene, líder en solucions tecnològiques, amb més de 50 anys de presència en el mercat, compromesa amb el medi ambient i amb una forta implantació a Catalunya, desitja incorporar, a la seva central de Cornellà de Llobregat, a un/a

KEY ACCOUNT MANAGER  (Sector serveis / indústria)

La persona seleccionada, en dependència de la direcció  comercial i després d’un període de formació gestionarà una cartera amb més de 150 clients del sector serveis (administracions, educació, centres esportius, empreses de serveis, neteja…) de Catalunya i del nord de la península. Farà prospecció, captació i fidelització mitjançant la venda relacional B2B. Per això disposarà d’un CRM amb una potencial cartera de clients i prospectes.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona amb un mínim de 10 anys d’experiència comercial amb, almenys, 3 d’ells en el sector serveis o en l’àmbit de la neteja, desinfecció o higiene. Sociable, activa, dinàmica, amb perfil comercial i habilitat per identificar als interlocutors vàlids. Rigorosa, implicada, compromesa, metòdica, amb capacitat de treball, i orientada als clients i als resultats. Idiomes: català i castellà, valorable francès i anglès. Informàtica: Bon nivell de: Outlook, PowerPoint, Excel, CRM (Microsoft Dynamics 365), Sales Force. Es valorarà Access i Oracle. Amb carnet de conduir i residència per la zona.

S’ofereix: Incorporació dia 10 de gener en equip dinàmic i en un entorn de treball que procura pel benestar de les persones.  Flexibilitat horària, jornada intensiva  Nadal i estius, possibilitat de teletreball, fruita i begudes a l’oficina, pàrquing, cotxe d’empresa, dietes, mòbil i portàtil. Contracte: 1 any + indefinit. Formació específica a càrrec de l’empresa. Retribució econòmica fixa de 25.000 € (brut anual) + variable (+/- 10.000 €) + incentius en forma de regals i xecs, tot negociable en funció de l’experiència aportada; no es descartarà cap candidatura per motius econòmics.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha