Empresa especialitzada en el desenvolupament de software de gestió empresarial pensat i dissenyat específicament per a petites i mitjanes empreses, amb 19 anys de presència en el mercat, en constant creixement i que potencia molt el treball en equip, desitja incorporar, a les seves oficines al parc tecnològic de Girona, a un/a:

 SERVICE MANAGER I TÈCNIC/A SUPORT

La persones seleccionades, donaran suport a l’equip de projectes i al de programació. Tot i que son dos perfils complementaris, el/la Service manager traslladarà i traduirà les necessitats i requeriments dels clients en matèria de TI al Project Manager, resoldrà dubtes, farà demos i formarà als clients i, el/la tècnic/a de suport, donarà suport  i gestionarà comptes de clients que tenen implementat el software ERP de l’empresa, tractarà dades, resoldrà incidències i participarà en les noves implementacions. Si bé la comunicació amb aquests majoritàriament serà per telèfon, per Mail o connexió remota, puntualment hauran de fer alguna visita presencial.

Per ocupar els llocs de treball pensem en persones formades en el cicle formatiu de grau superior en informàtica i amb coneixements d’SQL server. Es valorarà experiència en tasques de suport i atenció als clients. Han de ser persones responsables, analítiques i pacients, amb habilitat per a tractar persones i capacitat de planificació per auto organitzar-se i gestionar les feines. Amb inquietuds i ganes de prosperar. Idiomes: català i castellà. Residència a Girona capital o rodalia i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en equip de treball jove i dinàmic. Contracte indefinit desprès de període de prova. Horari de 8 a 13 i de 14 a 17 hores. Teletreball alguns dies de la setmana. Retribució econòmica negociable en funció de l’experiència aportada. Formació, pla de carrera i bon ambient laboral.

 

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha