FEDRIGONI, empresa del  grup ARCOVENT (organització d’arrels italianes que opera a tot el mon) productora i distribuïdora de papers creatius, offset, estucats clàssics i cartolines gràfiques de gran qualitat, necessita incorporar a Girona o Barberà a un/a:

SALES ANALYST

La persona seleccionada, en dependència de Commercial Excellence s’unirà al creixent equip de transformació on tindrà un paper fonamental per a impulsar l’eficàcia comercial i desbloquejar noves oportunitats de negoci. Estarà en la part de back office comercial i nous projectes.

Les seves responsabilitats inclouran:

 • Analitzar el rendiment de les vendes a nivell global.
 • Recollir dades de diferents fonts (CRM, PowerBi…), extreure conclusions de rendiment i proposar accions de millora.
 • Elaborar informes que ajudi a prendre decisions a l’equip comercial
 • Coordinar el procés S&OP des del punt de vista de les vendes.
 • Gestió de projectes de transformació en l’organització de vendes

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en economia o similar, amb molt bon nivell d’Excel i d’anglès (és valorarà també l’italià i coneixements de PowerBi). Amb un mínim de 2 anys d’experiència com a analista de vendes o controller financer i  en  l’elaboració d’informes preferentment en entorns B2B, estructurats i amb rigorosos processos d’excel·lència comercial (seguiment de marges, CRM, etc.). Ha de ser una persona responsable, inquieta, dinàmica, polivalent, amb actitud comercial, gran capacitat analítica per interpretar i valorar dades, capacitat de treball i disposada  a viatjar 2 ó 3 dies al mes. Residència propera al lloc de treball  Girona o Barberà.

S’ofereix: Incorporació immediata en empresa i equip dinàmic i resolutiu.  Contracte indefinit després de període de prova. Horari de treball de 8 a 17 hores (o de 9 a 18 hores). Retribució econòmica 45.000 € (b/a). Molt bon ambient de treball i possibilitats de progressió.

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha