Empresa del sector del metall de la rodalia de Banyoles, necessita incorporar per jubilació a un: 

FRESADOR amb nocions de roscador i ajustador

 

La persona seleccionada, en dependència del responsable del taller, principalment, planejarà bancades amb fresadores. També roscarà, polirà i ajustarà peces.

Es demana:

Persona d’entre 21 i 50 anys, formada en el cicle formatiu en fabricació mecànica. Es valorarà experiència en mecanització i programació CNC. També es valorarà el fet de tenir el carnet de toro i pont grues. Ha de ser una persona activa, dinàmica, responsable, amb iniciativa i ganes de fer la feina correctament. Residència a Banyoles o rodalia.

S’ofereix:

Incorporació immediata en empresa consolidada, amb esperit d’innovació y molts anys de presència en el mercat. Contracte indefinit després de període de prova, retribució econòmica negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Horari: de dilluns a divendres de 6 a 14 hores. Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha