ENGINYER_A INDUSTRIAL     (grau, tècnic o superior)                                                   

Per empresa de fabricació de maquinària de Girona. La persona seleccionada, en dependència de gerència realitzarà plànols i documentació de les màquines que produeixen, també elaborarà els expedients tècnics, prepararà els manuals dels clients i tramitarà les certificacions dels productes. Haurà de treballar amb Sòlid Edge, Word i Navision.

 

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona  jove, formada en grau en enginyeria, enginyeria tècnica o superior especialitat mecànica o industrial. Valorable coneixements de Sòlid Edge i Navision sinó sí que ha de conèixer Autocat i programes en 3D. Es valoraran  coneixements pràctics, interès per la mecànica i experiència en les tasques a desenvolupar. Ha de ser una persona amb ganes de treballar, responsable, ordenada, flexible, amb iniciativa i bona expressió, tant oral com escrita. Idiomes: català i castellà, valorable l’anglès. Amb carnet de conduir i mitjà de transport per anar a la feina.

 

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització. Contracte: 1 any + indefinit. Jornada laboral de dilluns a divendres. Horari: de dilluns a dijous 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 17:30, divendres de 7:00 a 14:30. Condicions econòmiques en funció de les aptituds aportades. Bon ambient de treball.

       

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha