Important assessoria de Girona capital, amb molts anys de presència en el mercat, caracteritzada pel seu compromís i rigor, necessita incorporar a l’àrea d’empreses, per ampliació de l’equip, a un/a:

 ASSESSOR/A COMPTABLE I FISCAL (àmplies possibilitats de creixement)

La persona seleccionada, en dependència de gerència, tindrà la responsabilitat d’assessorar les empreses que tingui assignades.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en el Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances, el Grau en Comptabilitat i Finances, empresarials, econòmiques… i/o amb un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball i funcions similars. Ha de tenir bons coneixements de tot el procés anual de la gestió comptable i fiscal, i de les seves normatives, gestió i recaptació de AEAT, ATC, ajuntaments… Idiomes: català i castellà, valorable l’anglès. Residència a Girona capital o rodalia. 

S’ofereix: Incorporació immediata. Contracte indefinit després de període de prova. Horari flexible amb jornada intensiva molts dies al mes.  Bona retribució econòmica, negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball i possibilitats de desenvolupament.

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha