Per a empresa de la rodalia de Girona.

La persona seleccionada, en dependència del cap del taller, donarà suport a la resta de companys. Haurà de: tallar i polir peces, pintar, ordenar, netejar…, puntualment els acompanyarà a fer muntatges.

Es demana:

Edat: entre 25 i 35 anys, persona polida i ordenada, amb bona actitud i ganes de treballar. Mínim 2 anys d’experiència en lloc de treball similar. Es valoraran cursos en prevenció de riscos laborals. Residència a Girona capital o rodalia, carnet de conduir i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix:

incorporació immediata en sòlida organització. Contracte indefinit després de període de prova de 6 mesos. Retribució 21.880€ brut anual. Horari, de dilluns a dijous: de 8 a 13 i de 14,30 a 17,30 hores. Divendres de 7 a 15 hores. Dietes a càrrec de l’empresa.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha