Societat patrimonial, dedicada a inversions i promocions, necessita incorporar a les seves oficines del centre de Girona, a un/a:

 RESPONSABLE D’ADMINISTRACIÓ I COMPTABILITAT

La persona seleccionada, en dependència de la direcció financera de la divisió, s’encarregarà de:

 • Elaborar i registrar les operacions comptables, fiscals, legals i tributaries en el termini establert i d’acord a la normativa vigent.
 • Elaborar els estats comptables individuals i consolidats, així com les liquidacions tributaries.
 • Registrar ingressos i despeses.
 • Establir i gestionar els criteris i procediments per al registre comptable i fiscal.
 • Col·laborar en el disseny i implementació d’un sistema d’informació per a la presa de decisions.
 • Gestionar i controlar l’estat dels comptes bancaris.
 • Preparar les projeccions dels estats financers.
 • Assegurar el compliment dels processos interns en matèria comptable, fiscal, administrativa, comercial, etc.
 • Assegurar que els criteris i procediments compleixen les normatives tributaries.
 • Verificar que els estats financers garanteixen la imatge fidel i la seva correcta definició i registre
 • Garantir el correcte arxivament dels documents de suport (comptable, fiscal, legal…) d’acord a la normativa legal vigent i als estàndards establers pel grup.
 • Contactar amb assessories, consultors i auditors externs, així com amb els organismes públics que requereixin informació de la seva àrea.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada preferentment en empresarials, econòmiques, administració d’empreses…, es valorarà màster en direcció comptable, administrativa, financera o auditoria. Ha de tenir amplis coneixements comptables, financers, fiscals, legals i tributaris, i estar permanentment actualitzada sobre les normes, polítiques i procediments en matèria comptable, tributària i fiscal. Mínim 5 anys d’experiència en lloc de treball similar portant a terme les mateixes funcions i responsabilitats. Domini d’Excel i molt valorable el coneixement i ús de l’ERP PRINEX. També es valorarà experiència i/o coneixements en el sector de bens immobles, patrimonials i/o construcció. Català i castellà parlats i escrits correctament, anglès valorable.

Ha de ser una persona responsable, proactiva, amb iniciativa i orientada a resultats. Amb capacitat de planificació, organització, així com d’anàlisi i síntesis. Ordenada, disciplinada, metòdica, amb atenció al detall, facilitat per a treballar en equip i capacitat per a la negociació. Amb inquietuds i ganes de prosperar. Residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació mes de setembre en sòlida organització i en equip dinàmic on hi ha molt bon ambient de treball. Contracte indefinit després de període de prova. Horari de treball de 9 a 18 hores. Retribució econòmica entre 30 i 40.000 € (brut/anual) + variable, negociables en funció de l’experiència i aptituds aportades.

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha