Consultoria amb una dilatada experiència acompanyant les organitzacions en el seu procés d’internacionalització en el mercat Africà necessita incorporar a la seva delegació de Girona capital, per ampliació de plantilla i en el seu procés d’expansió, a un/a:

 COMERCIAL CONSULTORIA D’EXPORTACIÓ

La persona seleccionada, en dependència de la direcció general, haurà de contactar amb empreses i institucions per oferir els diferents serveis de la consultoria: diagnosis, estudis de mercat, sondejos, plans d’introducció… de manera totalment personalitzada i en funció de les necessitats de cada negoci. Es preveu que dos cops a l’any viatgi a USA, Anglaterra o Alemanya (viatges d’una setmana de durada).

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona de més de 30 anys, formada preferentment en empresarials, ADE.. i amb formació addicional o experiència demostrable en exportació. Ha de ser una persona inquieta, dinàmica, organitzada, flexible, amb capacitat de treball, habilitat relacional i facilitat per a la negociació.  Amb un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar i bon nivell d’anglès, es valorarà també el francès. Informàtica a nivell d’usuari i residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació mes de setembre en sòlida organització i en creixement.  Contracte indefinit després de període de prova. Horari flexible. Retribució econòmica pel voltant dels 30.000€ (brut/anual) + variable en funció de la facturació (d’entre 2.000 a 20.000 brut/anual addicional). Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha