TQ EUROCRÈDIT, en el seu procés de creixement i per a la divisió patrimonial i de promoció immobiliària, necessita incorporar a un/a:

GERENT/ DIRECTOR/A D’OPERACIONS IMMOBILIÀRIES

La persona seleccionada, juntament amb la propietat a qui reportarà i, en funció dels objectius marcats, participarà en l’establiment de l’estratègia operativa per tal de potenciar el desenvolupament de la divisió. Es tracta d’un lloc de treball que combina la part de coordinació, pel que cal tenir una habilitat relacional important, juntament amb l’analítica, ja que haurà d’interpretar balanços, fer previsions i comptes de resultats.

Seran les seves funcions:

 • Coordinar les diferents societats i departaments implicats (constructora, comercial…)
 • Fer plans de negoci i executar les línies d’acció
 • Gestionar els projectes
 • Supervisar els processos
 • Controlar les promocions i els finançaments atorgats.
 • Control pressupostari.
 • Control de costos
 • Tancament mensual i trimestral dels comptes anuals
 • Identificar oportunitats de millora
 • Gestionar a un equip heterogeni de persones

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada preferentment en empresarials, ADE.. i amb un MBA o formació addicional en la matèria.  Inquieta, de ment oberta, amb una visió àmplia del negoci i molt flexible i polivalent. Organitzada, orientada a objectius, amb capacitat de treball, criteri i resolució. Ha de tenir habilitat relacional, facilitat per a treballar en equip i liderar persones. Amb inquietuds i ganes de prosperar.

Tot i que tindrà recolzament dels departaments fiscal i d’auditoria, ha de dominar la part comptable i financera, així com l’Excel (taules dinàmiques) i eines de gestió integral ERPs, Prinex preferentment. Ha de tenir un mínim de 5 anys d’experiència en el sector immobiliari i promotor. Idiomes: català, castellà i anglès. Tot i que els projectes son majoritàriament a Catalunya, ha d’estar disposada a anar sovint a Barcelona i a viatjar puntualment per la península. Residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en equip ràpid, dinàmic i resolutiu on hi ha molt bon ambient de treball. Contracte indefinit després de període de prova. Horari de treball de 9 a 14 i de 16 a 19 hores. Retribució econòmica a patir de 40.000 € (brut/anual) + 30.000 de variable, negociables en funció de l’experiència i aptituds aportades.

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha