Important Assessoria i Gestoria Administrativa, amb una trajectòria de més de 60 anys de presència en el mercat i caracteritzada per la seva eficàcia, seriositat i professionalitat, desitja incorporar a les seves oficines de Girona capital a un/a:   

TÈCNIC/A DPT. COMPTABLE, FISCAL I MERCANTIL

La persona seleccionada, en dependència del responsable del departament, portarà a terme les següents tasques, tant de societats, com d’autònoms (ED/EO):

 • Processos comptables, des dels assentaments fins als tancaments comptables d’exercicis.
 • Càlcul i tancament de les liquidacions fiscals a presentar en cada període.
 • Confecció i presentació dels impostos corresponents.
 • Preparar, calcular i confeccionar les declaracions d’IRPF
 • Confeccionar les presentacions periòdiques del Registre Mercantil i els processos de comptes anuals
 • Preparar possibles requeriments i processos de revisió fiscals que es rebin de l’AEAT dels clients.
 • Confeccionar els expedients de variacions i moviments societaris, actes, certificacions i expedients notarials.
 • Assessorar els clients.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en el Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances, el Grau en Comptabilitat i Finances, o en ADE, i un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball i funcions similars. Ha de tenir bons coneixements de tot el procés anual de la gestió comptable i fiscal i de les seves normatives, gestió i recaptació de AEAT, ATC, ajuntaments… i impostos especials duaners. Molt valorable coneixements de preparació d’expedients notarials. També es valorarà haver realitzat auditories, concursos de creditors i anàlisi d’empreses. Idiomes: català i castellà, anglès valorable. Informàtica: SAGE despatxos connected. Amb residència a Girona capital o rodalia. 

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització i contracte indefinit. Horari: 3 dies a la setmana, i del 15 de juliol al 15 de setembre de 8 a 15 hores. Els altres 2 dies, de 8 a 13,30 i de 15 a 18,30 hores. Retribució negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball i possibilitats de desenvolupament.  

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha