Per a empresa del sector metall de la rodalia de Girona.

La persona seleccionada, en dependència del cap del taller, estarà tant al taller com fent muntatges externs.

Es demana:

Edat: entre 25 i 40 anys, coneixements de soldadura i d’interpretació de plànols i un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar. Idiomes: català i castellà, residència a Girona capital o rodalia, carnet de conduir i mitjà de transport per anar a la feina.

Ha de ser una persona activa, dinàmica, responsable, amb iniciativa i polida.

S’ofereix:

incorporació immediata en sòlida organització. Contracte indefinit després de període de prova, bona retribució econòmica, negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Horari, de dilluns a dijous: de 8 a 13 i de 14,30 a 17,30 hores. Divendres de 7 a 15 hores. Bon ambient de treball.

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha