Corredoria d’assegurances de Figueres, necessita a un/a:

 AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA / ATENCIÓ AL PÚBLIC

(de 10 a 14 hores)

La persona seleccionada, en dependència de la responsable de l’oficina atendrà al públic, mantindrà i gestionarà la cartera de clients, farà  trucades telefòniques per cobrar rebuts i captar clients, gestionarà sinistres…

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en aspectes administratius i comercials, predisposició per a la venda i un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar i, preferiblement, dins el sector (assegurances, banca…). Català i castellà parlats i escrits correctament i informàtica a nivell d’usuari. Ha de ser una persona activa, dinàmica, positiva, sociable, organitzada, responsable, amb facilitat d’aprenentatge i residència per la zona.

 

S’ofereix: Incorporació immediata.  Contracte indefinit després de període de prova. Formació específica a càrrec de l’empresa. Horari de 10 a 14 hores (amb possibilitat d’anar-lo ampliant amb el temps) Retribució econòmica en base a fix i amb possibilitat de comissions. Bon ambient de treball. 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha