Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya (Coopsconsum) necessita incorporar a les seves oficines de Barcelona capital a un/a:

TÈCNIC/A

Inicialment 30 hores setmanals

La persona seleccionada, en dependència de la direcció, desenvoluparà tasques, tant en els àmbits de la comunicació, com donant suport en tasques de gestió, administració i seguiment de projectes. Les seves funcions seran:

  • Comunicació (50% del temps): Gestió de continguts a les xarxes socials i de la pàgina web de la federació. Elaboració de comunicats, documentació corporativa, notes de premsa, butlletins en coherència amb el llibre d’imatge a partir dels continguts desenvolupats en el Consell Rector, la presidència i la direcció.
  • Gestió i administració (50% del temps): Tasques d’administració, com suport a la gestió de subvencions, suport i seguiment de projectes, gestió i manteniment de la base de dades, facturació, arxiu i altres tasques relacionades amb els processos administratius i de suport.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 25 i 40 anys, amb estudis universitaris de: periodisme, publicitat i rrpp, ADE… i inquietuds i coneixements del cooperativisme i economia social (es valoraran estudis d’especialització en aquestes matèries). Informàtica: domini d’ofimàtica i coneixement i gestió de els eines de comunicació digital, destresa en les xarxes socials i internet. Idiomes: català (nivell alt) i castellà. Es valoraran coneixements d’anglès.  Amb experiència demostrable en tasques de comunicació, gestió i administració preferiblement en el sector cooperatiu. Ha d’estar familiaritzada amb documentació econòmica (factures, rebuts, comptes bancaris…) i la seva gestió ordinària. Domini en la redacció de la llengua catalana i castellana.

Busquen a una persona dinàmica, versàtil, amb ganes de treballar en un entorn humà cooperatiu i que vulgui formar part d’una organització que treballa per enfortir i promoure el cooperativisme. Ha de ser una persona responsable, autònoma, amb iniciativa, capacitat organitzativa i de treball en equip. Carnet de conduir valorable i residència a Barcelona capital o rodalia.  

S’ofereix:
Incorporació immediata, contracte indefinit, amb 3 mesos de període de prova (inicialment amb un contracte de 30 hores, ampliable a 35 hores i fins a 40 hores a curt termini). Horari de 8,30 a 14,30 (flexible), possibilitat de teletreball alguns dies de la setmana. Formació específica a càrrec de l’entitat, retribució econòmica inicial (per 30 hores): 18.750 € b/a. Possibilitats d’anar adquirint més responsabilitats.  

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha