PAPELMÀTIC, Empresa experta en higiene i benestar del sector industrial, salut i serveis de la rodalia de Barcelona, present en el mercat des de 1965, pionera dins el sector i a punt de llançar un sistema intel·ligent per a millorar la gestió de la higiene en les organitzacions i optimitzar el seu consum, necessita incorporar a un/a:

RESPONSABLE DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI

La persona seleccionada, en dependència de la direcció general, d’acord amb l’estratègia definida per l’empresa i seguint els valors del grup, definirà, planificarà i controlarà els objectius i polítiques comercials a curt, mig i llarg termini. Liderarà a un equip de 7 persones.

Seran les seves funcions:

 • Definir objectius i implantar l’estratègia comercial de l’empresa per a cadascun dels productes i dels sectors, establint indicadors, analitzant l’evolució de les vendes i corregint les desviacions.
 • Donar a conèixer Hygienein en el sector de facility management com eina per impulsar les vendes de volum i el creixement i l’expansió territorial.
 • Elaborar i controlar el pressupost de l’àrea.
 • Ajudar a créixer a les persones de l’equip, dissenyant un pla de millora i un sistema d’incentius.
 • Consolidar l’equip de Madrid.
 • Assegurar una adequada comunicació amb els clients, desenvolupar la venda consultiva, visitar clients importants i fer el seguiment de la seva satisfacció.
 • Participar en l’elaboració del pla de màrqueting

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’uns 40 anys, amb estudis universitaris i formació addicional en direcció comercial, màrqueting, fidelització de clients… i un mínim de 3 anys d’experiència liderant persones en departaments comercials dins el sector industrial, preferiblement en empreses de facility services (es valorarà que sigui coneixedora de productes i sistemes de neteja) . Amb visió de negoci, capacitat de treball i orientada a objectius. Ha de tenir una clara vocació comercial, ganes d’innovar i fer evolucionar el negoci i l’equip. Amb capacitat analítica i estratègica en la gestió comercial. Ha de ser professional de la venda B2B de productes tècnics, habituada a la venda consultiva i a aportar solucions.  

Persona responsable, organitzada, creativa, amb iniciativa, assertivitat i bona  negociadora. Amb capacitat per a liderar i ser referent del seu equip, transmetre entusiasme i crear un bon ambient de treball.

Amb bon nivell de català, castellà i anglès, usuària avançada d’office i coneixedora de les eines digitals CRM i ERP. Amb residència a Barcelona capital o rodalia i disposada a anar a Madrid dos dies a la setmana, cada quinze dies, quan la situació es normalitzi.

S’ofereix: Incorporació immediata en equip de treball dinàmic i en un entorn de treball que procura pel benestar de les persones. Contracte indefinit. Formació específica a càrrec de l’empresa. Jornada flexible (amb possibilitat de fer algun dia teletreball). Retribució econòmica a partir dels 50.000 € (brut anual) negociables en funció de l’experiència i aptituds aportades + important variable.

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha