COMERTIS, empresa de desenvolupament i programació especialitzada en comerç electrònic per a web i mòbil, amb més de 20 anys d’experiència en el sector, necessita incorporar per ampliació de plantilla a les seves oficines de Girona capital, a un/a:

 PROGRAMADOR/A WEB

Especialitzat/ada en comerç electrònic

La persona seleccionada, en dependència de la responsable de gestió projectes tindrà el suport inicial d’un programador sènior.  

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona a partir de 25 anys, formada en el cicle formatiu de grau superior en desenvolupament d’aplicacions web o en el grau en informàtica. Ha de tenir bons coneixements de HTML, CSS, PHP i  Javascript i un mínim de 2 anys d’experiència desenvolupant webs ó en lloc de treball similar. Es valoraran coneixements de: Java, typescript, Vue, Larabel… i experiència en e-commerce, especialment amb les plataformes Magento i Prestashop. Ha de ser una persona implicada, responsable, amb inquietuds, ganes de fer les coses correctament i progressar. Amb facilitat per a treballar en equip i amb plataformes de treball col·laboratiu. Idiomes: català i castellà, es valorarà l’anglès.

S’ofereix: incorporació immediata en empresa en creixement i en equip de treball jove i dinàmic. Contracte: 6 mesos + indefinit. Horari de dilluns a divendres de 8 a 16 hores, amb mitja hora per dinar inclosa. Formació específica a càrrec de l’empresa. Teletreball. Retribució econòmica negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha