Empresa especialitzada en el desenvolupament de software de gestió empresarial pensat i dissenyat específicament per a petites i mitjanes empreses, amb 18 anys de presència en el mercat i en constant creixement, desitja incorporar, a les seves oficines al parc tecnològic de Girona, a:

 SERVICE MANAGER – HELP DESK

La persona seleccionada, en dependència del responsable de projectes gestionarà comptes de clients que tenen implementat el software ERP de l’empresa, tractarà dades, resoldrà incidències i participarà en les noves implementacions. Si bé la comunicació amb els clients serà per telèfon i connexió remota la major part del temps, puntualment haurà de fer alguna visita presencial.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en el cicle formatiu de grau superior en informàtica i amb coneixements bàsics d’SQL server i ofimàtica. Es valorarà experiència en tasques de suport o atenció als clients. Ha de ser una persona responsable i pacient, amb habilitat per tractar a les persones, analítica i reflexiva front els problemes, amb inquietuds i ganes de progressar. Idiomes: català i castellà. Residència a Girona capital o rodalia i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en equip de treball jove i dinàmic. Contracte indefinit desprès de període de prova. Horari de 8 a 13 i de 14 a 17 hores. Teletreball alguns dies de la setmana. Retribució econòmica inicial de 18.000 b/a. Formació, pla de carrera i bon ambient laboral.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha