Grup empresarial de la província de Girona, necessita, per a la seva divisió d’assegurances, i concretament per a l’oficina de la comarca de la Selva, a una persona:

ADMINISTRATIU/IVA COMERCIAL

Es tracte d’un lloc de treball amb molt recorregut i àmplies possibilitats de promoció.

La persona seleccionada destinarà aproximadament un 70 % del seu temps a l’atenció als clients i potencials clients, ja sigui en trucades telefòniques, atenció directa a l’oficina o anant-los a visitar. El 30% del temps restant portarà a terme tasques administratives.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’uns 30 anys, amb formació universitària, bons coneixements administratius i un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar i, preferiblement, dins el sector (assegurances, banca…). Català i castellà parlats i escrits correctament, i informàtica a nivell d’usuari.

Ha de ser una persona amb facilitat d’aprenentatge, bon perfil comercial i esperit de superació. Activa, dinàmica, positiva, sociable, organitzada, responsable i resolutiva. Amb carnet de conduir i preferiblement amb residència per la zona.

S’ofereix: Incorporació immediata.  Contracte indefinit després de període de prova. Formació específica a càrrec de l’empresa. Retribució econòmica en base a fix (negociable en funció de les aptituds aportades) + variable. Bon ambient de treball i àmplies possibilitats de promoció.  

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha