FITOR FORESTAL Empresa dedicada a la venda de fusta per a l’obra pública mediambiental i serveis relacionats, amb més de 20 anys de presència en el mercat, amb continu aprenentatge i amb la voluntat d’oferir sempre les millors solucions tecnològiques als seus clients, necessita incorporar, per ampliació de plantilla, al seu centre de Fonteta (que en breu es traslladarà a Palafrugell) a un/a:

RESPONSABLE DE LOGÍSTICA /ASSESSOR_A DE VENDES

La persona seleccionada, en dependència de gerència, inicialment, i durant el període de formació en els productes de l’empresa, la gestió de les vendes, magatzem, taller i logística… destinarà el 50% del temps a aspectes de logística i l’altra 50% donarà suport als companys del departament comercial. Un cop hagi assolit la formació i guanyi en autonomia, la proporció serà 90% logística, 10% assessorament en vendes. Seran les seves responsabilitats:  

En l’àmbit de la logística:

 • Gestionar l’equip de magatzem i taller (5 persones)
 • Coordinar els enviaments
 • Gestionar els transportistes
 • Resoldre incidències

En l’àmbit de les vendes:

 • Atenció telefònica, per correu electrònic i presencial de clients
 • Assessorament i recomanació de la solució tècnica més adient.
 • Elaboració de pressupostos.
 • Gestió de comandes.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona de com a màxim 35 anys, polivalent i amb facilitat d’aprenentatge, amb un cicle formatiu de grau superior (com a mínim) de caire tècnic: fusteria, edificació, construcció, mecànica…, i en logística. Un mínim de 5 anys d’experiència en sectors relacionats amb la logística o magatzems de materials i en direcció de persones. Informàtica: Bon nivell d’Office i amb facilitat per aprendre el software de gestió. Molt valorable coneixements de l’ERP MS Navision o similar (el lloc de treball requereix agilitat en l’ús dels recursos informàtics). Cal que tingui un mínim d’idea de dibuix per fer un esquema a mà o amb ordinador. Idiomes: bon nivell de català i castellà, és valorarà parlar anglès o francès amb fluïdesa.

Ha de ser una persona sociable, amb ganes i facilitat d’aprenentatge, activa, dinàmica, responsable, organitzada, amb capacitat de lideratge i també per a treballar sota pressió. Disposada a teletreballar si les circumstàncies així ho requereixen. Amb residència al Baix Empordà i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització i en constant expansió. Contracte: 6 mesos + indefinit. De dilluns a divendres, jornada laboral de 8 hores (3 dies horari intensiu i 2 dies horari partit).  Formació específica a càrrec de l’empresa. Retribució fixa (negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades) i amb possibilitat d’incentius passat el període de formació. Entorn de treball agradable i bon ambient. Possibilitats de promoció.

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha