FITOR FORESTAL Empresa dedicada a la venda de fusta per a l’obra pública mediambiental i serveis relacionats, amb més de 20 anys de presència en el mercat, amb continu aprenentatge i amb la voluntat d’oferir sempre les millors solucions tecnològiques als seus clients, necessita incorporar, per ampliació de plantilla, al seu centre de Fonteta (que en breu es traslladarà a Palafrugell) a un/a:

CONSULTOR_A /ASSESSOR_A DE VENDES

La persona seleccionada, en dependència del cap de vendes i després d’un període de formació, portarà a terme les següents tasques:

 • Atendre consultes per mail, per telèfon i presencials.
 • Assessorar als clients i recomanar la solució tècnica més adient.
 • Elaboració de pressupostos.
 • Gestió de comandes.
 • Resolució d’incidències

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona jove i amb facilitat d’aprenentatge, formada en un cicle formatiu de caire tècnic: fusteria, edificació, construcció…, i un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar. Informàtica: Bon nivell d’Office i amb facilitat per aprendre el software de gestió (el lloc de treball requereix agilitat en l’ús dels recursos informàtics). Cal que tingui un mínim d’idea de dibuix per fer un esquema a mà o amb ordinador. Idiomes: bon nivell de català i castellà, és valorarà parlar anglès o francès amb fluïdesa.

Ha de ser una persona sociable, amb ganes i facilitat d’aprenentatge, dinàmica, responsable, organitzada i amb capacitat de treballar sota pressió. Disposada a teletreballar si les circumstàncies ho requereixen. Amb residència al Baix Empordà i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització i en constant expansió. Contracte: 6 mesos + indefinit. De dilluns a divendres, jornada laboral de 8 hores (3 dies horari intensiu i 2 dies horari partit).  Formació específica a càrrec de l’empresa. Retribució fixa amb possibilitat d’incentius passat el període de formació. Entorn de treball agradable i bon ambient. Possibilitats de promoció.

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha