TÈCNIC/A DEPARTAMENT LABORAL

Per assessoria d’empreses de Girona capital

La persona seleccionada, en dependència del responsable del departament, gestionarà la cartera assignada, assessorant als clients en tota la legislació d’àmbit laboral i es responsabilitzarà de la tramitació de contractes, altes, baixes, càlcul i confecció de nòmines, presentació de cotitzacions de seguretat social, elaboració dels models trimestrals d’IRPF, gestions amb les AAPP (TGSS, INSS, AEAT), preparació i tramitació d’expedients de regulació d’ocupació, tramitació d’acomiadaments i conciliacions.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona amb coneixements actualitzats de la matèria i un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball similar. Activa, dinàmica, organitzada, responsable, amb capacitat resolutiva, bona disposició per a treballar en equip i tractar amb els clients. Idiomes: català i castellà. Informàtica: domini de l’Office i de les aplicacions informàtiques contrat@, cont@, SILTRA i sistema RED; es valorarà coneixements de l’aplicació A3NOM. Amb residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització, contracte indefinit, horari: 3 dies a la setmana i del 15 de juliol al 15 de setembre de 8 a 15. Els altres 2 dies, de 8,30 a 13,30 i de 15 a 18,30 hores. Retribució negociable segons l’experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball.  

 

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha