CONSTRUCCIONS FUSTÉ, empresa del GRUP FUSTÉ, especialitzada en la construcció d’obres públiques de Cassà de la Selva, necessita incorporar, a un/a:

CAP D’OBRA

La persona seleccionada, en dependència de gerència i amb un equip de persones al seu càrrec, que variarà en funció de l’obra, s’encarregarà de portar les obres adjudicades, preferentment obra civil. Coordinarà subcontractes, portarà el control econòmic i tècnic de l’obra, vetllarà per acomplir els terminis d’execució, gestionarà els diferents proveïdors i serà  interlocutor de l’obra amb els responsables del projecte.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 27 i 40 anys formada en enginyeria d’obres públiques o camins i un mínim de 2 anys d’experiència en direcció d’obres. Ha de ser una persona activa, responsable, amb capacitat per organitzar el treball,  dirigir persones i negociar. Idiomes català i castellà, i informàtica a nivell d’usuari. Carnet de conduir i residència per la zona.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en lloc de treball estable. Contracte indefinit desprès de període de prova. 40 hores setmanals (horari flexible). Retribució negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha