FUNDACIÓ SEIRA, necessita incorporar a les seves oficines centrals de Barcelona capital a un/a:

RESPONSABLE FINANCER/A

Fundació Seira és una organització sense ànim de lucre constituïda l’any 2008 que, en coordinació amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya té com a objectiu projectar i innovar el cooperativisme i desenvolupar solucions per a l’accés al finançament de les empreses cooperatives.

Els seus serveis / productes són: Solucions financeres per a la millora de la cultura financera de las cooperatives, impuls de noves fonts de finançament i projecció del sistema financer.

La persona seleccionada, serà la responsable de la gestió del patrimoni i de la política financera i d’inversions de la Fundació. Per portar a terme la seva feina disposarà del suport de l’equip tècnic de la Federació

Funcions:

 • Gestió del patrimoni: avaluació i seguiment de les inversions financeres i de les posicions vigents, Identificació, negociació i operativa d’inversions (adquisicions de capital, fons d’inversió, dipòsits a termini, fons garantits, títols participatius, inversions no financeres (immoble), etc.)
 • Anàlisi de models de negoci.
 • Configuració i posada en marxa de nous instruments de finançament en col•laboració amb altres entitats financeres de l’ESS, així com seguiment dels actuals (crèdits, avals, préstecs, etc).
 • Participar en la representació de la Fundació en els comitès de riscos i consells d’administració de les entitats participades.
 • Gestió del programa d’orientació financera a cooperatives de treball: acompanyament professional en la detecció de necessitats financeres i en la presa de decisions que hi estan relacionades.
 • Gestió de programes diversos de foment i creixement cooperatiu.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en la llicenciatura / grau en econòmiques o ADE i amb bons coneixements de finances i política d’inversions. Es valorarà coneixement del cooperativisme (realitat, estructura i funcionament). Amb un mínim de 3 anys d’experiència en gestió financera, de patrimoni i de política d’inversions preferiblement en cooperatives i/o entitats d’economia social i solidària. Ha de ser una persona autònoma, responsable, proactiva i resolutiva, amb visió estratègica, facilitat per a l’anàlisi i diagnosi empresarial, empàtica, bona negociadora i compromesa. Català, castellà i anglès parlats i escrits correctament i bon nivell del paquet office, sobretot Excel. Amb carnet de conduir i residència a Barcelona capital o rodalia

S’ofereix:
incorporació immediata en equip dinàmic, contracte indefinit després de període de prova. Horari de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18h, divendres de 9 a 14h (amb certa flexibilitat). Possibilitat de teletreballar alguns dies. Retribució econòmica entre 35 /40.000€ b/a negociable en funció de l’experiència i actituds aportades. Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha