CONSTRUCCIONS FUSTÉ, empresa especialitzada en la construcció d’obres públiques del GRUP FUSTÉ, necessita incorporar a les seves oficines de Cassà de la Selva a un/a:

RESPONSABLE DE QUALITAT OBRA CIVIL

La persona seleccionada, en dependència de gerència, serà la responsable  d’implantar el sistema de qualitat ISO (9.000, 14.000 i  certificats de formigó)  promovent, garantint el seu compliment, gestionat les no conformitats, les auditories internes, els costos de la no qualitat…

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 30 i 40 anys, formada en el mòdul superior d’administració i finances. Es valorarà formació i experiència en departament de qualitat. Ha de ser una persona activa, organitzada, responsable, metòdica, detallista i amb facilitat de tracte. Idiomes: català i castellà. Informàtica: bon nivell d’office. Carnet de conduir i residència per la zona.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en lloc de treball estable. Contracte indefinit desprès de període de prova. 40 hores setmanals (horari flexible). Retribució a partir de 25.000 € brut/anual negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha