CONSTRUCCIONS FUSTÉ, empresa del GRUP FUSTÉ, especialitzada en la construcció d’obres públiques, necessita incorporar a les seves oficines de Cassà de la Selva, a un/a:

CAP D’ESTUDIS I OFERTA

La persona seleccionada, en dependència de gerència, estarà pendent dels concursos d’obres públiques, estudiarà les ofertes, s’encarregarà dels contractes d’obres, demanarà preus als proveïdors, prepararà la documentació necessària, farà el seguiment….

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 30 i 40 anys, amb un perfil tècnic: enginyeria de camins, obres públiques o similar. Es valorarà experiència en lloc de treball similar. Ha de ser una persona ordenada, metòdica i responsable. Idiomes: català i castellà. Informàtica a nivell usuari. Carnet de conduir i residència per la zona.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en lloc de treball estable. Contracte indefinit desprès de període de prova. 40 hores setmanals (horari flexible). Retribució a partir de 33.600 € brut/anual negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha