Financera familiar formada per un equip molt dinàmic i competent d’advocats i economistes amb 16 anys de presencia en el mercat i en constant expansió necessita incorporar a les seves oficines de Girona capital, per ampliació de plantilla, a un/a:

ADJUNT/A DIRECCIÓ FINANCERA

Seran les seves responsabilitats:

 • Supervisar els tancaments comptables, així com tots els processos administratius financers i de tot el cicle comptable.
 • Reportar periòdicament els informes que siguin requerits per la direcció.
 • Realitzar previsions de tresoreria.
 • Optimitzar el rendiment de les carteres i analitzar les inversions a llarg termini
 • Control pressupostari.
 • Gestionar impostos, presentació de comptes anuals, llibres…
 • Controlar costos i compres.
 • Participar en l’elaboració d’estratègies financeres de l’empresa.
 • Gestionar a un equip (mínim 2 persones)

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en empresarials, econòmiques o ADE amb un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball similar i, sobretot habituada a reportar. Es valorarà el coneixement d’eines de gestió integral (ERPs) així com tenir un bon nivell d’anglès, a part del català i castellà. Ha de ser una persona analítica, però amb visió de conjunt i orientada als objectius, organitzada, amb criteri i capacitat de treball. Activa, dinàmica, flexible, resolutiva i a qui agradi treballar en equip i acostumada a liderar persones. Amb inquietuds i ganes de prosperar. Residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en equip ràpid, dinàmic i resolutiu on hi ha molt bon ambient de treball. Contracte indefinit després de període de prova. Horari de treball de 9 a 14 i de 16 a 19 hores. Bona retribució econòmica, negociable en funció de les aptituds aportades. 

 

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha