Per a Centre Auditiu de Girona capital amb més de 20 anys de presència en el mercat, gràcies als seus innovadors productes i a la qualitat del servei ofert

La persona seleccionada, en dependència de gerència, visitarà tant a clients (per fer el seguiment) com a potencials clients dins una àrea assignada de la província de Girona.

Les tasques que portarà a terme seran les següents:

  • Programar i fer visites seguint la base de dades de l’empresa.
  • Fidelitzar als clients, visitar-los periòdicament per fer, audiometries, el manteniment (ajustaments) i detectar noves necessitats, accessoris…

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona amb un bon perfil comercial, que combini professionalitat, amb atenció personalitzada. Ha de ser una persona sociable, pacient, receptiva, amb capacitat d’empatia i facilitat per a generar confiança. Dinàmica, amb empenta, iniciativa, capacitat d’organització i un mínim de 2 anys d’experiència en tasques comercials. Idiomes: català i castellà, i informàtica a nivell usuari. Carnet de conduir i cotxe propi, i residència a la província de Girona.

S’ofereix: Incorporació immediata en equip de treball jove i dinàmic. Contracte indefinit després de període de prova. Formació específica a càrrec de l’empresa. Jornada flexible. Retribució econòmica en base a fix + variable (fàcilment pot arribar als 40.000 € b/a). Dietes i quilometratge.

 

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha