RESPONSABLE DEPARTAMENT LABORAL

Per assessoria d’empreses de Girona capital

La persona seleccionada, en dependència de la direcció general, s’encarregarà d’assessorar als clients en tota la legislació d’àmbit laboral i gestionar l’operativa de les empreses: contractes, altes, baixes, nòmines, impostos, seguretat social, gestions amb la TGSS i INSS… Tindrà a 5 persones al seu càrrec.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona diplomada en Relacions Laborals, amb coneixements actualitzats de la matèria i un mínim de 5 anys d’experiència en lloc de treball similar. Activa, dinàmica, organitzada, responsable, resolutiva, amb iniciativa, lideratge, bona disposició per a treballar en equip i tractar amb els clients. Idiomes: català i castellà. Informàtica: domini de l’Office i de les aplicacions informàtiques contrat@, cont@, SILTRA i sistema RED; es valorarà coneixements de l’aplicació A3NOM. Amb residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata, contracte indefinit, horari del 15 de juliol al 15 de setembre i de tots els divendres de l’any de 8 a 14 hores. Possibilitat de fer jornada intensiva a partir del 15 de setembre amb dues tardes de guàrdia. Retribució negociable segons experiència i aptituds aportades. Bon ambient de treball.  

 

 

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha