Empresa experta en higiene i benestar del sector industrial, salut i serveis de la rodalia de Barcelona i amb una llarga trajectòria en el mercat, necessita incorporar per la propera jubilació de l’actual ocupant a un/a

RESPONSABLE DE COMPRES

La persona seleccionada, després d’un període de formació amb l’actual responsable i en dependència de la direcció general, maximitzarà la rendibilitat de l’organització pel que a la seva àrea es refereix d’acord amb l’estratègia definida per l’empresa i seguint els valors del grup. Per portar a terme la seva feina tindrà a dues persones al seu càrrec.

Seran les seves funcions:

 • Participar en l’establiment de la política de compres.
 • Estar al dia de les novetats del mercat.
 • Prospecció, cerca i negociació amb els proveïdors.
 • Analitzar periòdicament els preus.
 • Controlar l’estoc.
 • Fer el seguiment de les comandes, controlar la gestió documental de les compres i participar en el control de la qualitat dels productes comprats
 • De manera molt puntual haurà d’anar a alguna fira o visitar a algun proveïdor.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’uns 40 anys, amb estudis universitaris i formació addicional en compres i logística. Amb un mínim de 5 anys d’experiència, preferiblement en productes de distribució i acostumada a gestionar un catàleg ample de productes. També ha de tenir experiència important productes de la Xina. Ha de ser una persona organitzada, amb empenta, iniciativa, bona  negociadora i amb capacitat per a liderar persones i crear un bon ambient de treball.

Amb un bon nivell de català, castellà i anglès, usuària avançada d’office i residència a Barcelona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en equip de treball dinàmic i en un entorn de treball que procura pel benestar de les persones. Contracte indefinit. Formació específica a càrrec de l’empresa. Jornada flexible (amb possibilitat de fer algun dia teletreball). Retribució econòmica: 40.000 € (brut anual) + variable (en funció dels resultats).

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha