AURAL, distribuïdor en exclusiva de la marca WIDEX, líder en tecnologia auditiva, necessita incorporar, al seu centre de Girona capital, per ampliació de plantilla, a un/a:  

AUDIOPROTESISTA  

La persona seleccionada, en dependència de l’àrea mànager  vetllarà per la millora de la qualitat de vida i benestar de les persones amb pèrdua d’audició, aplicant els protocols tècnics de l’empresa i buscant la màxima satisfacció del client.

Seran les seves responsabilitats:

 • Elaborar un estudi complet del pacient (adults i nens) fent les proves auditives pertinents.
 • Valorar quines son les necessitats específiques i assessorar en solucions auditives personalitzades en base a les seves necessitats audiològiques i estil de vida del pacient.
 • Fer els informes de valoració i adaptació dels seus pacients per a que puguin ser enviats al seu ORL en els temps establerts.
 • Traslladar la informació de totes les visites a la base de dades.
 • Gestió de CRM i portals de l’empresa
 • Identificar àrees de millora i reportar-les a la direcció.
 • Assolir els objectius establerts.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en tècnic/a superior en audiologia protèsica i un mínim de 3 anys d’experiència com audioprotesista. Ha de ser una persona organitzada, responsable, proactiva, resolutiva, amb capacitat per a treballar en equip i orientada al client i als resultats. Idiomes: català i castellà, informàtica a nivell usuari. Amb residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització. Contracte indefinit. Formació en els protocols de l’empresa i les eines de gestió. Horari de dilluns a divendres. Retribució econòmica competitiva (fix + variable) negociable en funció de l’actitud i experiència aportada. Pla de carrera amb possibilitat de créixer dins l’organització.

Envia'ns el teu currículum
  Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)  Accepto les condicions i la política de privacitat.
  captcha