EMPRESA NÀUTICA, dedicada a dissenyar i construir embarcacions d’alta qualitat, necessita incorporar a les seves instal·lacions de l’Alt Empordà, a un/a:

RESPONSABLE de PRODUCCIÓ

La persona seleccionada, en dependència de gerència i amb unes 20 persones al seu càrrec, planificarà, organitzarà i coordinarà l’àrea de producció de l’empresa millorant el procés, optimitzant el temps, vetllant per la qualitat del producte final i que respongui als requeriments dels clients. Seran les seves responsabilitats:

  • Preparar les ordres de producció
  • Distribuir la feina als encarregats
  • Revisar escandalls
  • Gestionar i supervisar les persones al seu càrrec assegurant l’acompliment de les normatives de qualitat, seguretat i prevenció de riscos laborals
  • Fer el seguiment de les comandes i de tot el procés vetllant perquè tot funcioni correctament i proposant accions de millora (millora continua)
  • Col·laborar en el disseny de nous productes

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada preferentment en enginyeria (naval, d’organització d’empresa, mecànica…) i un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball similar i dirigint persones. Ha de conèixer programes de disseny de 2D i valorable 3D.
Idiomes: es valoraran coneixements de francès i anglès.
Busquem a una persona compromesa en el projecte, amb visió global, i tacte i capacitat per a liderar persones. Activa, dinàmica, organitzada, resolutiva, inquieta, amb capacitat d’anàlisi i ganes d’optimitzar el procés. Amb capacitat per a treballar en equip i residència per la zona.

S’ofereix: Incorporació immediata. Contracte: 6 mesos + indefinit. Formació específica a càrrec de l’empresa. Jornada laboral de dilluns a dijous de 8 a 13 i de 13,30 a 17, divendres de 8 a 14 hores. Retribució econòmica negociable en funció de les aptituds aportades.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha