EFEBÉ, empresa del grup PAPELMATIC, especialistes en adequar, equipar i mantenir els espais professionals  per convertir-los en llocs saludables, ergonòmics i eficients per tal d’augmentar el benestar de les persones, necessita incorporar, per ampliació de plantilla a un/a ASSESSOR/A COMERCIAL EQUIPAMENT

La persona seleccionada, en dependència de la direcció general, planificarà i gestionarà la venda i distribució dels productes d’acord amb les directrius establertes per la direcció general. Inicialment es concentrarà en dos sectors:

  1. Els espais sociosanitaris amb un catàleg propi per a gent gran: residències, centres de dia, habitatges tutelats…
  1. Els productes de la marca Linhabloom per a nens fins a 6 anys en botigues de mobiliari, centres mèdics pediàtrics, biblioteques, hospitals, botigues de museus…

Seran responsabilitats seves:

  • Mantenir actualitzada la seva cartera i ampliar-la.
  • Visitar de forma periòdica i programada als clients actuals i potencials, informant, des d’un punt de vista tècnic i comercial, de les novetats o noves aplicacions d’interès que permeti una comunicació contínua, eficaç i fluida entre el Client i l’Empresa.
  • Elaborar pressupostos per la presentació de les ofertes, fer el seguiment i vetllar amb el departament de compres i processos interns pel lliurament del producte acabat (en terminis d’entrega, qualitats…)
  • Ser la persona referent en l’equip de Project Managers del servei d’equipament, proposant la incorporació de productes en el catàleg en funció de les necessitats detectades.
  • Coordinar-se amb compres per tenir tots el materials implicats en la comanda i poder informar convenientment al client.
  • Resoldre els problemes tècnics o traslladar la consulta als responsables de projectes.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en el mòdul de grau superior en disseny o similar i un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball similar i en la venda de productes o serveis.
Ha de tenir bons coneixements del paquet office, photoshop, autocad, skechup o altres programes 3D i altres eines de disseny gràfic.
Idiomes: català, castellà i anglès.
Ha de ser una persona inquieta, activa, dinàmica, organitzada, responsable, amb un bon perfil comercial i capacitat per a treballar en equip.
Amb carnet de conduir i residència a Barcelona capital o rodalia.

S’ofereix:
Incorporació immediata en equip de treball jove i dinàmic. Contracte: 6 mesos + indefinit.
Formació específica a càrrec de l’empresa.
Jornada flexible.
Retribució econòmica en base a fix 22.163 (brut anual) + variable escalat segons objectius de vendes.
Cotxe d’empresa (compartit) i dietes en desplaçaments fora del lloc de treball.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha