Glam Software està creixent!. Per això estem seleccionant Full Stack Developers que s’incorporaran a un equip de professionals molt qualificats, per participar en projectes de transformació digital en l’àrea dels ERP empresarials. Busquem professionals molt motivats i que es trobin a gust treballant en equip.

Glam Software té un recorregut de més de 18 anys en el món tecnològic, amb un gran creixement els últims anys. És una empresa innovadora (recentment reconeguda per el Ministerio de Ciencia y Innovación). Combina la seva força tecnològica amb la consultoria per a proveir de les millors idees, seguretat i confiança als seus clients.
Ha desenvolupat un software ERP per la gestió empresarial, molt centrat en la indústria de producció i les empreses de projectes. Competeix directament contra grans empreses com poden ser SAP, Sage o Microsoft.

Al departament de programació està composat per un equip jove amb perfils de diferents nivells, que els permet donar-se suport uns a altres dins l’equip.

La base de l’equip és el talent dels professionals que el conformen i això permet generar les millors idees pels clients.
Es treballa en entorns àgils i dinàmics, aplicant metodologies ‘Scrum’ i ‘Devops’, amb planificacions de feines setmanals consensuades.
Donen molta importància a la formació continuada, ja sigui pels perfils més júniors com pels de més experiència, per això fomenten les smart sessions ja siguin de forma externa com interna.

El punt fort de la seva feina no és només la complexitat tècnica de l’aplicació, és el propi domini, l’activitat o el negoci de l’usuari. Quan la complexitat d’aquest domini no és gestionada en el disseny, no importa que la infraestructura tecnològica estigui ben concebuda. Un disseny satisfactori ha d’estar en concordança amb aquest aspecte central de l’aplicació.

Les persones seleccionades desenvoluparan eines corporatives i noves funcionalitats per diferents clients. S’encarregaran del disseny i programació de l’aplicació.

Què oferim:

 • Retribució en funció de vàlua
  · Possibilitats de promoció
  · Pla de carrera des de el primer dia
  · Ser una peça important de l’equip
  · Possibilitat de flexibilitat horària
  · Treballar al Parc Tecnològic de Girona
  · Participar en les activitat afterwork que organitza l’empresa per a fomentar el treball en equip

Es demana:

Busquem persones pràtiques, amb ull pel detall. Han de ser bones en la resolució de problemes (usant codi) i ser bones Team Players. Formades en enginyeria tècnica o en el grau en informàtica i un mínim de dos anys d’experiència en lloc de treball similar.

Coneixements tècnics necessaris:

 • Aplicació de bones pràctiques en el desenvolupament (OO, DDD, Unit testing)
  · Desenvolupament d’ aplicacions en .NET Framework
  · Aplicacions web i d’ escriptori, API’s, components
  · Coneixements de EF, C#, Linq
  · Ús de Windows Forms, WPF, ASP.NET (MVC, Web API, Razor Pages)
  · SQL server i T-Sql
  · Patrons de disseny (GoF, MVP)
 • Eines de desenvolupament:
  o Visual Studio
  o SQL Server
  o Control de versions: Git i svn
  o CI: Team City

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha