Seleccionem per empresa de fabricació de maquinària per a la indústria alimentària de Girona. La persona seleccionada, en dependència de gerència realitzarà dissenys, plànols i projectes de les màquines que produeixen, passarà els escandalls al  Navision, elaborarà els expedients tècnics, prepararà els manuals dels clients i tramitarà les certificacions dels productes. Haurà de treballar amb Sòlid Edge i Navision.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona  formada en enginyeria tècnica o superior, o grau en enginyeria industrial o mecànica. Valorable coneixements de Sòlid Edge i Navision, si no els coneix ha de saber Autocat i programes en 3D. Es valoraran  coneixements pràctics, interès per la mecànica i experiència en les tasques a desenvolupar.

Ha de ser una persona responsable, organitzada,  treballadora, inquieta, flexible, amb iniciativa i bona expressió, tant oral com escrita.

Idiomes: català i castellà, valorable l’anglès. Amb carnet de conduir i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització.

Contracte: 1 any + indefinit. Jornada laboral de dilluns a divendres.

Horari: de 8 a 13 i de 15 a 18 hores.

Bones condicions econòmiques, negociables en funció de les aptituds aportades. Bon ambient de treball i àmplies possibilitats d’anar adquirint responsabilitats.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha