Seleccionem per a Empresa Tecnològica especialitzada en la creació de software empresarial, web i mobilitat de la rodalia de Girona, per ampliació de l’equip de desenvolupament, a un/a:

 PROGRAMADOR C#

(amb un mínim de 2 anys d’experiència) 

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 25 i 35 anys, amb formació en enginyeria tècnica o superior en informàtica, o grau superior en desenvolupament d’aplicacions informàtiques. Ha de tenir un mínim de 2 anys d’experiència demostrable en programació i coneixements de .NET. Es valoraran també coneixements en Framework 4.x (C#), Entity Framework, Visual Studio, WCF, SQL Server, T-SQL, coneixements POO, així com d’unit testing i NUnit o MSTest.
Idiomes: català o castellà i anglès (aquest últim almenys a nivell de lectura).
Ha de ser una persona responsable, inquieta, amb capacitat d’anàlisi i de treball en equip.  Amb residència a Girona capital o rodalia i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en constant expansió dins un equip de treball jove i dinàmic.
Contracte: 6 mesos + 6 mesos + indefinit.
Horari: de dilluns a divendres de 8 a 13 i de 14 a 17 hores.
Retribució econòmica negociable en funció del perfil i les aptituds aportades. Possibilitats de progressió professional.

 

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha