Seleccionem per a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, per jubilació de l’actual ocupant a un/a TÈCNIC/A TERRITORIAL

La persona seleccionada dependrà del cap d’unitat de representació.

Seran les seves funcions i responsabilitats:

– Realitzar les enquestes presencials de l’Observatori del Cooperativisme Agrari, visitant les cooperatives d’arreu del territori català.
– Realitzar treballs relacionats amb la gestió de dades de l’observatori i la mesura de la satisfacció del client
– Visitar cooperatives a fi de fidelitzar-les o federar-les.

Pensem en una persona formada en enginyeria agrònoma, enginyeria tècnica agrícola o titulació equivalent. Ha de tenir bons coneixements d’Excel i/o Acces. Idiomes: català (nivell alt) i castellà.
Es valorarà que sàpiga analitzar informació econòmica (balanços i comptes de pèrdues i guanys), així com experiència en el sector agroalimentari, especialment en l’àmbit de les cooperatives, en bases de dades i gestió de la informació.

Ha de ser una persona autònoma, responsable, organitzada, amb capacitat de planificació i d’establir prioritats. Ordenada, metòdica, pacient i perseverant en la recopilació d’informació, amb bona comunicació oral i escrita. Ha de tenir també habilitats comercials, capacitat per a treballar en equip i per a connectar i establir complicitats amb els interlocutors de les cooperatives. Carnet de conduir i cotxe propi i disponibilitat per viatjar a diari per Catalunya. Residència preferentment en el Camp de Tarragona o comarques limítrofes.

S’ofereix:
incorporació mes de gener en sòlida organització. Contracte inicial de 6 mesos + indefinit. Horari flexible, formació específica a càrrec de l’empresa (es preveu que estigui 4 ó 5 mesos amb l’actual ocupant per a que l’ensenyi).
Retribució negociable en funció d’aptituds, formació i experiència, dietes i quilometratge.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha