Per assessoria d’empreses de Girona capital

La persona seleccionada, en dependència de la direcció general, s’encarregarà d’assessorar als clients en tota la legislació d’àmbit laboral i gestionar l’operativa de les empreses: contractes, altes, baixes, nòmines, impostos, seguretat social, gestions amb la TGSS i INSS.
Tindrà a 4 tècnics laborals al seu càrrec.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona diplomada en Relacions Laborals, amb coneixements actualitzats de la matèria i un mínim de 5 anys d’experiència en lloc de treball similar.  Activa, dinàmica, responsable, organitzada, amb iniciativa, lideratge, capacitat de mediació i bona disposició a tractar amb els clients.
Idiomes: català i castellà.
Informàtica: domini de l’Office i de les aplicacions informàtiques contrat@, cont@ i sistema RED; es valorarà coneixements de l’aplicació A3NOM.
Amb residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix: Incorporació immediata, contracte indefinit, horari de dilluns a dijous: de 8,30 a 13,30 i de 15 a 18,30 hores, divendres, i del 15 de juliol al 15 de setembre, de 8 a 14 hores.
Retribució negociable segons experiència i aptituds aportades.
Bon ambient de treball.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha