Per al Celler Cooperatiu de BATEA a la Terra Alta 

Degut a la jubilació de l’actual gerent necessita incorporar-ne un de nou.

La persona seleccionada i després d’un període de formació (es preveu que estigui treballant amb l’actual gerent durant uns 6 mesos aproximadament), haurà de gestionar i supervisar la cooperativa amb el vist i plau de la Junta Rectora i el suport dels seus col·laboradors directes (5 persones)

Seran les seves funcions:

– Gestió i supervisió de la Cooperativa.
– Comercialització dels productes.
– Negociar amb els proveïdors
– Coordinar i controlar l’assoliment dels objectius.

– Vetllar per la cultura de l’empresa i els interessos dels socis.
– Desenvolupar estratègies per tal d’incrementar la rendibilitat de l’empresa.
– Assessorar la Junta Rectora per a possibles inversions.
– Representar l`organització davant els diferents organismes.

Perfil: Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 30 i 40 anys, formada en empresarials, ADE, enginyeria tècnica en indústries agràries i alimentàries, agrònoma…. Es valorarà MBA, o màster en Gestió d’Empreses Agroalimentàries i coneixements del món del vi. Amb un mínim de 3 anys d’experiència en lloc de treball similar i en indústries agroalimentàries i dirigint persones. Idiomes: català, castellà, es valorarà l’anglès. Informàtica a nivell usuari.

Ha de ser una persona responsable, activa, dinàmica, amb iniciativa, capacitat de treball i constància. Amb actitud innovadora, esperit crític, capacitat d’anàlisi, visió de negoci i orientada al client i als resultats. Amb aptituds comercials, capacitat per engrescar al seu equip i negociar. Residència per la zona.

S’ofereix:
incorporació més de juliol en sòlida organització. Lloc de treball estable, (contracte indefinit després de període de prova). Formació específica a càrrec de l`empresa. Condicions econòmiques negociables en funció de les aptituds aportades. Dietes i quilometratge.

Envia'ns el teu currículum
    Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)    Accepto les condicions i la política de privacitat.
    captcha